Biskvit:
✦4 jaja
✦8 žlica šećera
✦12 žlica ulja
✦12 žlica mlijeka
✦2 žlice kakaa
✦12 žlica oštrog brašna
✦1 prašak za pecivo
Priprema: Žumanjke pjenasto umutiti sa šećerom. Dodati ulje, mlijeko, kakao, brašno i prašak za pecivo i sve sjediniti mikserom. Na kraju postupno dodati snijeg od 4 bjelanjka i lagano izmiješati špatulom. Smjesu uliti u nauljen i pobrašnjen kalup dimenzije 32 x 22 cm. Peći na 180˚ C oko 20 minuta.
Preljev:
✦350 ml mlijeka
✦6 žlica šećera
✦1 vanilin šećer
Priprema: Prokuhati mlijeko sa šećerom i vanilin šećerom i preliti vruće po kolaču.
Krema:
✦500 ml mlijeka
✦2 pudinga od karamele
✦6 žlica šećera
✦150 g maslaca
Priprema: U malo mlijeka razmutiti puding, a ostatak mlijeka sa šećerom staviti kuhati. Ukuhati puding neprestano miješajući pa maknuti s vatre kad se zgusne. Pokriti prozirnom folijom i ohladiti. U ohlađeno umiksati maslac sobne temperature i premazati po biskvitu. Ukrasiti sjeckanim lješnjacima.
Recept iz knjige Moji brzi kolači