Novi priručnik o korjenastom povrću sadrži brojne savjete vezane uz proizvodnju te brojne agroekološke i agrotehničke uvjete uzgoja. Priručnik je značajan i zbog praktičnih savjeta vezanih uz gnojidbu, sortiment, sadnju itd. Bolesti i štetnici korjenastog povrća mogu smanjiti prinose i kvalitetu finalnog proizvoda, pa će se uz opis simptoma i načina suzbijanja najčešćih bolesti i štetnika korisnici ovog priručnika moći pravovremeno pripremiti i pravilno reagirati kako bi sprječili i/ili smanjili štete uz pravilnu primjenu pesticida, ali i mehaničkih te bioloških metoda suzbijanja. U priručniku se naglašava važnost plodosmjene, odabira certificiranog sjemenskog materijala, spominje se značaj, hranidbena i zdravstvena vrijednost opisanih kultura te morfološka svojstva pojedinih dijelova biljaka. Priručnik koji je namijenjen svim proizvođačima, hobistima, ali i znanstvenoj zajednici, osigurat će kvalitetnu proizvodnju korjenastog povrća.
Sadržaj
Home Stručna izdanja PROIZVODNJA KORJENASTOG POVRĆA
PROIZVODNJA KORJENASTOG POVRĆA
10,00€ s PDV-om
Autor(i) | prof. dr. sc. Nada Parađiković, mr. sc. Milorad Šubić |
Opseg | 80 str. u boji |
Uvez | broširani |
Godina izdanja | 2018 |
Treći priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće dati će sve odgovore i savjete vezane uz uzgoj korjenastog povrća u RH poput mrkve, celera, peršina, pastrnjaka, hrena, cikle te rotkvice i rotkve. U novom priručniku prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju navedenih kultura, agrotehnika proizvodnje, brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje.
Dodatne informacije
Težina | 0,2 kg |
---|
4 recenzije za PROIZVODNJA KORJENASTOG POVRĆA
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
Anoniman (Potvrđen vlasnik) –
Emir Husika (Potvrđen vlasnik) –
Mladen (Potvrđen vlasnik) –
Dubravka H. (Potvrđen vlasnik) –