Home Stručna izdanja PROIZVODNJA KORJENASTOG POVRĆA

PROIZVODNJA KORJENASTOG POVRĆA

(4 recenzije korisnika)

10,00 s PDV-om

 

Autor(i) prof. dr. sc. Nada Parađiković, mr. sc. Milorad Šubić
Opseg 80 str. u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 2018
Treći priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće dati će sve odgovore i savjete vezane uz uzgoj korjenastog povrća u RH poput mrkve, celera, peršina, pastrnjaka, hrena, cikle te rotkvice i rotkve. U novom priručniku prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju navedenih kultura, agrotehnika proizvodnje, brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje.
SKU: 0092 Kategorija:

Novi priručnik o korjenastom povrću sadrži brojne savjete vezane uz proizvodnju te brojne agroekološke i agrotehničke uvjete uzgoja. Priručnik je značajan i zbog praktičnih savjeta vezanih uz gnojidbu, sortiment, sadnju itd. Bolesti i štetnici korjenastog povrća mogu smanjiti prinose i kvalitetu finalnog proizvoda, pa će se uz opis simptoma i načina suzbijanja najčešćih bolesti i štetnika korisnici ovog priručnika moći pravovremeno pripremiti i pravilno reagirati kako bi sprječili i/ili smanjili štete uz pravilnu primjenu pesticida, ali i mehaničkih te bioloških metoda suzbijanja. U priručniku se naglašava važnost plodosmjene, odabira certificiranog sjemenskog materijala, spominje se značaj, hranidbena i zdravstvena vrijednost opisanih kultura te morfološka svojstva pojedinih dijelova biljaka. Priručnik koji je namijenjen svim proizvođačima, hobistima, ali i znanstvenoj zajednici, osigurat će kvalitetnu proizvodnju korjenastog povrća.
Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg

4 recenzije za PROIZVODNJA KORJENASTOG POVRĆA

  1. Anoniman (Potvrđen vlasnik)

  2. Emir Husika (Potvrđen vlasnik)

  3. Mladen (Potvrđen vlasnik)

  4. Dubravka H. (Potvrđen vlasnik)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.