fbpx
3.9 C
Zagreb
Petak, 1 prosinca, 2023
Home Stručna izdanja Proizvodnja rajčice, paprike i patlidžana

Proizvodnja rajčice, paprike i patlidžana

(2 recenzije korisnika)

10,00 (75,35 kn) s PDV-om

Autor(i) prof. dr. sc. Borošić; dr. sc. Cvjetković, prof. emer.; dr. sc. Šimala
Opseg 96 str. u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 2016.
Proizvodnja povrća u Hrvatskoj značajna je poljoprivredna djelatnost, ali ukupna proizvodnja nedostatna je za hrvatske potrebe. Proizvodnja povrća zahtjeva određena znanja i vještine, a proizvođačima se zasigurno često nameće pitanje kako proizvesti vrhunsko povrće? U tome će im pomoći ovaj sistematizirani praktični priručnik čiji su autori priznati vrhunski stručnjaci.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Prvi priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće, u kojem je posebno obrađeno plodovito povrće iz porodice Solanaceae (rajčica, paprika i patlidžan) proizvođačima će odgovoriti na brojna pitanja i osigurati da pravovremeno, sustavno i stručno pristupe svojoj proizvodnji, te na vrijeme poduzmu potrebne korake kako bi uzgojili kvalitetno povrće. Priručnik je po svojoj namjeni prilagođen svima; malim, srednjim, ali i velikim proizvođačima koji proizvode na otvorenom i u zaštićenim prostorima. U priručniku je opisana tehnologija proizvodnje navedenih kultura, te zaštita od bolesti, štetnih organizama i najpoznatijih korova.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0,225 kg

2 recenzije za Proizvodnja rajčice, paprike i patlidžana

  1. Avatar

    Goran Putnik (Potvrđen vlasnik)

  2. Avatar

    Predrag (Potvrđen vlasnik)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.