Prvi priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće, u kojem je posebno obrađeno plodovito povrće iz porodice Solanaceae (rajčica, paprika i patlidžan) proizvođačima će odgovoriti na brojna pitanja i osigurati da pravovremeno, sustavno i stručno pristupe svojoj proizvodnji, te na vrijeme poduzmu potrebne korake kako bi uzgojili kvalitetno povrće. Priručnik je po svojoj namjeni prilagođen svima; malim, srednjim, ali i velikim proizvođačima koji proizvode na otvorenom i u zaštićenim prostorima. U priručniku je opisana tehnologija proizvodnje navedenih kultura, te zaštita od bolesti, štetnih organizama i najpoznatijih korova.
Home Stručna izdanja Proizvodnja rajčice, paprike i patlidžana
Proizvodnja rajčice, paprike i patlidžana
10,00€ (75,35 kn) s PDV-om
Autor(i) | prof. dr. sc. Borošić; dr. sc. Cvjetković, prof. emer.; dr. sc. Šimala |
Opseg | 96 str. u boji |
Uvez | broširani |
Godina izdanja | 2016. |
Proizvodnja povrća u Hrvatskoj značajna je poljoprivredna djelatnost, ali ukupna proizvodnja nedostatna je za hrvatske potrebe. Proizvodnja povrća zahtjeva određena znanja i vještine, a proizvođačima se zasigurno često nameće pitanje kako proizvesti vrhunsko povrće? U tome će im pomoći ovaj sistematizirani praktični priručnik čiji su autori priznati vrhunski stručnjaci.
Dodatne informacije
Težina | 0,225 kg |
---|
2 recenzije za Proizvodnja rajčice, paprike i patlidžana
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
Goran Putnik (Potvrđen vlasnik) –
Predrag (Potvrđen vlasnik) –