fbpx
19.5 C
Zagreb
Ponedjeljak, 26 listopada, 2020
Home Povrće PROIZVODNJA LISNATOG POVRĆA

PROIZVODNJA LISNATOG POVRĆA

49,00kn

 

Autor(i) prof. dr. sc. Božidar Benko i mr. sc. Milorad Šubić
Opseg 80 str. u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 2019
U priručniku proizvodnja lisnatog povrća prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju salate (endivija i radič), špinata, blitve, matovilca te rikole, agrotehnika proizvodnje (uključivši i hidroponski uzgoj), brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje (kemijske, biološke i mehaničke mjere). Priručnik je namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, studentima, hobistima i svima zainteresiranima za proizvodnju vrhunskog lisnatog povrća.
Kategorija:

U priručniku proizvodnja lisnatog povrća prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju salate (endivija i radič), špinata, blitve, matovilca te rikole, agrotehnika proizvodnje (uključivši i hidroponski uzgoj), brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje (kemijske, biološke i mehaničke mjere). Priručnik je namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, studentima, hobistima i svima zainteresiranima za proizvodnju vrhunskog lisnatog povrća.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0.200 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PROIZVODNJA LISNATOG POVRĆA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *