U priručniku proizvodnja lisnatog povrća prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju salate (endivija i radič), špinata, blitve, matovilca te rikole, agrotehnika proizvodnje (uključivši i hidroponski uzgoj), brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje (kemijske, biološke i mehaničke mjere). Priručnik je namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, studentima, hobistima i svima zainteresiranima za proizvodnju vrhunskog lisnatog povrća.
Home Stručna izdanja PROIZVODNJA LISNATOG POVRĆA
PROIZVODNJA LISNATOG POVRĆA
49,00kn (~ 6,50 €) s PDV-om
Autor(i) | prof. dr. sc. Božidar Benko i mr. sc. Milorad Šubić |
Opseg | 80 str. u boji |
Uvez | broširani |
Godina izdanja | 2019 |
U priručniku proizvodnja lisnatog povrća prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju salate (endivija i radič), špinata, blitve, matovilca te rikole, agrotehnika proizvodnje (uključivši i hidroponski uzgoj), brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje (kemijske, biološke i mehaničke mjere). Priručnik je namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, studentima, hobistima i svima zainteresiranima za proizvodnju vrhunskog lisnatog povrća.