Home Povrće Proizvodnja korjenastog povrća

Proizvodnja korjenastog povrća

49,00kn

Autor(i) prof. dr. sc. Nada Parađiković, mr. sc. Milorad Šubić
Opseg 80 str. u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 20118
Treći priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće dati će sve odgovore i savjete vezane uz uzgoj korjenastog povrća u RH poput mrkve, celera, peršina, pastrnjaka, hrena, cikle te rotkvice i rotkve. U novom priručniku prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju navedenih kultura, agrotehnika proizvodnje, brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje.

Kategorija:

Opis

Novi priručnik o korjenastom povrću sadrži brojne savjete vezane uz proizvodnju te brojne agroekološke i agrotehničke uvjete uzgoja. Priručnik je značajan i zbog praktičnih savjeta vezanih uz gnojidbu, sortiment, sadnju itd. Bolesti i štetnici korjenastog povrća mogu smanjiti prinose i kvalitetu finalnog proizvoda, pa će se uz opis simptoma i načina suzbijanja najčešćih bolesti i štetnika korisnici ovog priručnika moći pravovremeno pripremiti i pravilno reagirati kako bi sprječili i/ili smanjili štete uz pravilnu primjenu pesticida, ali i mehaničkih te bioloških metoda suzbijanja. U priručniku se naglašava važnost plodosmjene, odabira certificiranog sjemenskog materijala, spominje se značaj, hranidbena i zdravstvena vrijednost opisanih kultura te morfološka svojstva pojedinih dijelova biljaka. Priručnik koji je namijenjen svim proizvođačima, hobistima, ali i znanstvenoj zajednici, osigurat će kvalitetnu proizvodnju korjenastog povrća.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Proizvodnja korjenastog povrća”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *