U priručniku proizvodnja lisnatog povrća prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju salate (endivija i radič), špinata, blitve, matovilca te rikole, agrotehnika proizvodnje (uključivši i hidroponski uzgoj), brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje (kemijske, biološke i mehaničke mjere). Priručnik je namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, studentima, hobistima i svima zainteresiranima za proizvodnju vrhunskog lisnatog povrća.
Home Stručna izdanja PROIZVODNJA LISNATOG POVRĆA
PROIZVODNJA LISNATOG POVRĆA
10,00€ s PDV-om
Autor(i) | prof. dr. sc. Božidar Benko i mr. sc. Milorad Šubić |
Opseg | 80 str. u boji |
Uvez | broširani |
Godina izdanja | 2019 |
U priručniku proizvodnja lisnatog povrća prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju salate (endivija i radič), špinata, blitve, matovilca te rikole, agrotehnika proizvodnje (uključivši i hidroponski uzgoj), brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje (kemijske, biološke i mehaničke mjere). Priručnik je namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, studentima, hobistima i svima zainteresiranima za proizvodnju vrhunskog lisnatog povrća.
Dodatne informacije
Težina | 0,240 kg |
---|
4 recenzije za PROIZVODNJA LISNATOG POVRĆA
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
Anoniman (Potvrđen vlasnik) –
Mladen (Potvrđen vlasnik) –
Martina Šimek (Potvrđen vlasnik) –
Anoniman (Potvrđen vlasnik) –