width=– 1 kg ribe
– 1 luk
– 60 dag krumpira
– 60 dag rajčica
– 2 žlice maslinova ulja
– 1 svežanj peršina
– 4 lovorova lista
– sol, papar – šafran
– 4 češnja češnjaka
– 8 šnita francuskog kruha

Očistite ribe te im odrežite glave i repove. Ukoliko su ribe velike narežite ih na manje komade. Zatim ogulite i nasjeckajte krumpir i luk. Rajčice kratko stavite u kipuću vodu. Zatim ih ogulite i narežite na komadiće. U velikom loncu zagrijte ulje, dinstajte luk, krumpir, rajčice, peršin, te dodajte lovorove listove, sol, papar, šafran i češnjak. Kuhajte oko 10 minuta. U međuvremenu stavite 1 l vode da prokuha. Ribu stavite na povrće te sve zajedno zalijte kipućom vodom. Kuhajte oko 20 minuta. Kruh prepržite bez ulja i stavite u tanjure. Lagano izvadite ribu i povrće te posložite na kruh. Sve zajedno zalijte juhom i poslužite.

Prethodni članakDonesen je pravilnik o registru vinograda
Sljedeći članakHrskavi čoko keksi
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.