width=– 1 kg odreska bakalara
– 30 dag krumpira
– 2 rajčice (bez kožice)
– 1 zelena paprika
– 1 limun
– 2 češnja češnjaka
– svježi feferon
– 5 dag zelenih maslina
– maslac
– sol
– papar
– chilli
– 1/2 svježeg peršina

Bakalar prelijte limunovim sokom i ostavite da odstoji 15 minuta. Za to vrijeme očistite krumpire, rajčice i papriku i sve narežite. Ogulite češnjak, usitnite a feferon izrežite po dužini, maknite sjemenke i sitno ga narežite. Isto vrijedi i za peršin. Otopite maslac u loncu, dodajte krumpir, rajčicu, papriku, češnjak, feferon i pirjajte na laganoj vatri oko 5 minuta. Nakon toga dodajte peršin, sol i papar, chilli i masline. Kuhajte još oko 20 minuta i poslužite.

Prethodni članakJavni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH
Sljedeći članakTortiljice sa šunkom i hrenom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.