""

Tvrtka Exotic King iz Bistre kod Zaprešića, predstavila je zanimljive modele u obliku srca i zvijezde za oblikovanje voća i povrća u uzgoju pod nazivom „With heart and star“.

Inovativni dizajn modela omogućuje da oblikujete plodove krastavaca, rajčica, tikvica, limuna, jabuka, mandarina, krušaka, naranči, smokvi i mnogih drugih plodova. Modeli su dostupni u raznim veličinama, 8 cm za male plodove, 20 cm za srednje plodove, 30 cm za vrlo duge plodove, a druge dužine također su dostupne na zahtjev. Modeli, tj. kalupi, napravljeni su od kvalitetne, dugovječne plastike, koja može biti u doticaju s hranom, proizvod je sa zaštitom od UV zraka, a cijeli sustav rukovanja modelima vrlo je jednostavan, brz i efikasan. Modeli su za višekratnu upotrebu i mogu se koristiti jako dugo. Modeli mogu biti korišteni na raznim sortama krastavca vrlo uspješno. Sigurno ne možete pogriješiti. Srdašca i zvjezdica nikad previše.

Kvaliteta krastavca, uzgojenog u modelu je zajamčena. Organoleptički testovi obavljeni u EU Fondacijama potvrđuju dobru konzistenciju i dugu svježinu krastavca uzgojenog u modelima. Exotic King komercijalizirao je zvijezde i srca u obliku krastavca i ima plan isporučiti 120,000 ovakvih krastavaca za gurmane, dekoraciju i catering potrebe. Također su ispitali najbolje tikvice kako bi zvjezdice i srčeka komercijalno bila dostupna. Exotic King je testirao najbolje vrste. Kumato rajčica daje najbolje rezultate. Limeta i limun -mali plodovi daju izvrsne rezultate s modelima. Moguće su razne dekoracije jela i napitaka, granica je samo mašta. I mnogo drugih vrsta voća pogodno je za upotrebu ovih modela. Budite hrabri i probajte ! Više informacija na broj tel: +385 1 3312582

""

Način korištenja:

Korak 1. Zatvarate kalup s jedne strane potiskujući ga prema drugom kraju.

Korak 2. Izaberite jedan mali plod na biljci i stavite kalup na njega,tako da cijeli plod bude u kalupu. Koristite žicu kako bi pričvrstili kalup za biljku.

Korak 3. Pustiti da plod raste

Korak 4. Kada je krastavac poprimio oblik kalupa, otvorite kalup i odrežite peteljku. Otvorite kalup do kraja i izvadite plod samo s jedne strane.

""