Nova serija modela STEYR plus serije traktora, linija traktora od 80-120 KS osvojila je sredinom ožujka ove godine nagradu iF Design. Osvježeni izgled nove linije integrira praktične prednosti uključujući poboljšanu rasvjetu.

Nagrada iF Design Award dodijeljuje se od 1954.g., glavni je pečat izvrsnosti dizajna diljem svijeta i jedno od najprestižnijih svjetskih dizajnerskih natjecanja. Pečat iF dodjeljuje se proizvodima koji spajaju inovativni stil i estetiku s poboljšanom funkcionalnošću.

Linija traktora STEYR Plus pobjednik je u kategoriji industrijskih strojeva. Da bi se to postiglo, potrebno je proći rigoroznu dvostupanjsku selekciju od strane žirija cijenjenih stručnjaka za dizajn u industriji. S pet modela u rasponu od 80-120 KS, nova Plus linija četverocilindričnih Steyr traktora, uvela je upečatljiv novi stil u ponudu proizvoda Steyr i novog konkurenta u kategoriji snage.

Osim što osigurava da se traktori ističu vizualno, Steyr Plus sa sobom donosi i praktične prednosti kao što su besprijekorno integrirana svjetla za cestu i radna svjetla za lakši i sigurniji rad u polju i na cesti. Nova serija ima ugrađene najnovije sustave precizne poljoprivrede kao što su S-Fleet telematika i S-Guide automatizacija upravljanja, čime se znatno olakšava radno opterećenje operatora.

Besprijekorno integrirana svjetla za cestu i radna svjetla za lakši i sigurniji rad u polju i na cesti
Plus stil STEYR traktori imaju ugrađene najnovije sustave precizne poljoprivrede kao što su S-Fleet telematika i S-Guide automatizacija upravljanja

Izvor i foto: www.steyr-traktoren.com

Prethodni članakFendt 724 Vario je najpopularniji traktor u Njemačkoj
Sljedeći članakU Hrvatskoj se isplati imati ekološku proizvodnju voća
Kristina Pawelitsch, mag.ing.agr.
Rođena je 1974. g. u Crailsheimu u Njemačkoj, a diplomirala je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu na temu Valorizacija početnog rasta i potencijala rodnosti Lovranske trešnje. Urednica je Gospodarskog lista i autorica stručnih članaka iz raznih područja poljoprivrede, a surađuje i s udrugama iz područja poljoprivrede. Kristina Pawelitsch rođena je 1974. godine u Njemačkoj , u Crailsheimu. OBRAZOVANJE: • U Krapini završava srednju školu za prirodoslovno- matematičkog tehničara • 2002. diplomirala na Sveučilištu u Zagrebu, na Agronomskom fakultetu i stekla zvanje magistra inženjerka hortikulture. Diplomirala je na temu Valorizacija početnog rasta i potencijala rodnosti lovranske trešnje. • govori tečno njemački i engleski (Vodnikova škola, Zagreb , 6. stupanj poslovnog engleskog i završni stupanj konverzacijskog njemačkog u školi Sokrat u Zagrebu) RADNO ISKUSTVO: Od lipnja, 2017. godine urednica u Gospodarskom listu. Prijašnje radno iskustvo: radila u AQUAARTu kao projektant automatskih sustava navodnjavanja. Nakon toga radi kao referent nabave u Würth Group na poslovima uvoza i izvoza za strano tržište, pretežno Njemačka i Švicarska. Aktivni je član Udruge Akram (Udruga za hrvatsko savršeno naselje), a pisala je i u časopisima ''Vita'' i '' Sto posto prirodno''.