2 – 8 Gospodarski list 1842. – 2012.
10 Tradicija se nastavlja
11 Izvrsni rezultati IPARD natječaja
12 Razvoj seoskog turizma Zagrebačke županije
13 Krčki pršut postaje zaštićeni proizvod
14 Stanje na tržištu stoke
15 PRAVNI SAVJETI – Sporna međa,…
16 – 17 STRUČNI SAVJETI – Terez – sorta za brajdu,…
19 Žirko – nova slastica na tržištu
20 Ugarenje tla i ugar
21 Nepoželjne pojave pri zimskoj upotrebi silaže
22 Rauola – krmivo i siderat
23 – 24 Mogućnosti primjene precizne poljoprivrede u Hrvatskoj (2)
25 – 26 Zaštita poriluka od štetnih organizama
27 Ekološka sredstva i metode suzbijanja štetnika
28 – 29 Najčešće bolesti lisnatog povrća u zaštićenom prostoru
31 – 32 Štetnici sobnih lončanica zimi
33 – 34 Uzgoj salate zimi u zaštićenom prostoru
35 Turopoljski luk
36 Zimsko povrće koje grije
37 Poriluk raste i zimi
38 Hamamelis cvate i zimi
39 Lončanice koje cvatu zimi
40 Difenbahija – lako se uzgaja
41 Hosta – lisnata ljepotica
42 Vremenska prognoza
43 Kozja brada
44 Toplinska energija iz pivskog tropa
45 Pisali smo prije 100 godina
46 Aronija – “sibirska ljepotica”
47 Potrebe lupinastih vrsta voćaka za hranjivima
48 Japansko-kineske šljive
49 – 50 Prezimljavanje bolesti i štetnika vinove loze (2)
51 – 52 Strojevi za iskorištenje orezane biomase vinove loze
53 Boje vina
55 O vinu uz vino
56 – 57 Krumpir – hranjiv i ljekovit
58 Voće kao začin jelima
59 Hranidba kokoši i kakvoća jaja
61 – 62 Porođaj i prvi sati života
63 Primjena bakteriocina u veterini
67 Kvaliteta kunićjeg mesa
68 Pivo kao lijek
69 – 71 RECEPTI – Goveđi savici,…