Susret organizira Austrijski ured za vanjsku trgovinu u suradnji s HGK – Županijskom komorom Koprivnica, Ministarstvom poljoprivrede Republike Hrvatske, Koprivničko – križevačkom županijom, Gradom Koprivnica te Poduzetničkim inkubatorom Koprivnica.

 

Teme susreta:

Ø  predstavljanje Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020. te aktualnih i budućih poticaja

Ø  priprema projekata za EU-fondove: savjeti i iskustva iz Hrvatske i Austrije

Ø  prezentacija aktualnih projekata u Koprivničko-križevačkoj županiji

Ø  predstavljanje austrijskih poduzeća s područja poljoprivredne i prehrambene tehnologije

Ø  razmjena iskustava i suradnja s austrijskim stručnjacima, tvrtkama i institucijama

 

Vrijeme: četvrtak, 26.03.2015. od 10:00 do 14:00 sati

Mjesto: HGK – Županijska komora Koprivnica, Frankopanska 3, 48000 Koprivnica

Program susreta pronaći ćete OVDJE

Prijava: putem PRIJAVNICE do 23.3.2015. na zagreb@advantageaustria.org

Dodatne informacije: http://www.advantageaustria.org/hr/events/MSR_Agrar_Koprivnica.hr.html

 

Sudjelovanje na susretu se NE naplaćuje! Molimo za razumijevanje da zbog ograničenog broja mjesta prijave primamo na način „first come – first served“.

Prethodni članakKolika će biti mirovina?
Sljedeći članakPravo na naknadu i prijevremena mirovina
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.