width=POD proizvodnja opruga Dežanovac u suradnju sa savjetodavnom službom bjelovarsko -bilogorske županije poziva Vas na demonstraciju rada Pottinger strojeva.

 

• diskasta kosilica prednja NOVACAT 301 alpha motion
• diskasta kosilica stražnja NOVADISC 265
• rotacijski okretač HIT 470
• rotacijski okretač HIT 690 NZ
• rotacijski sakupljač nošeni EUROTOP 380
• rotacijski sakupljač vučeni sa dva rotora 702 C

 

Demonstracija će se održati 25. travnja 2014. godine (petak) u 11:00 sati na poljoprivrednom gospodarstvu Patek Aleka u Trojeglavi, općina Dežanovac, na putu za Drlež
Okupljanje oko 10:30 na parceli
kontakt Lidija Pilat – 098/384 -481, Željka Geler – 098/305 -783
POD proizvodnja opruga d.o.o., Dežanovac 234, 043/381 -333, www.pod.hr

Prethodni članakKako otvoriti poljoprivredno gospodarstvo i ostvariti pravo na potpore?
Sljedeći članakBiomasa – obnovljivi izvor energije
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.