Pozivamo Vas na savjetovanje iz zaštite na radu na temu Upravne mjere i prekršajni Postupak iz zaštite na radu u

četvrtak, 2. veljača 2017. u 10 sati

Hotel “I”, Zagreb  Ulica Ive Robića 2

Prijava (preko web stranice)

 

Predavači:

Krešimir Kaćunko, dipl. ing. stroj., Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava Republike Hrvatske, Inspektorat rada: Prekršajni postupak i upravne mjere sa stanovišta inspekcije ZNR;

mr.sc. Barač Josip, dipl.oec., Hrvatski zavod za zdravstveno  osiguranje, Služba za zaštitu zdravlja na radu: Odgovornost poslodavca za naknadu troškova s osnova ozljede na radu;

mr.sig. Bruno Štajner, dipl.ing., Euro Eduka: Prekršaji poslodavca s osnova Zakona o zaštiti na radu;

Alan Vajda, mag. iur: Kaznenopravna odgovornost poslodavca, ovlaštenika poslodavca, radnika i osoba na radu

 Postupci pred sudovima zbog prekršaja iz zaštite na radu

 

Kotizacija  za  sudjelovanje  na  savjetovanju  iznosi 1.290,00  kn  +  PDV  po  sudioniku,  a  za uplate izvršene do 16.01.2017., kotizacija iznosi  890,00  kn  +  PDV po sudioniku. Kotizacija za korisnike računalnog programa EVIZ i uplate izvršene do 16.01.2017, kotizacija iznosi 800,00 kn +  PDV,  po sudioniku.

Kotizacija uključuje tiskane materijale predavača, osvježavajuće piće pod pauzom te zakusku pod stankom.

Iznos kotizacije  uplatiti  na  IBAN ZITEL-a  broj HR7923400091110024418 s pozivom na broj HR00 02022017 (predračun šaljemo samo na Vaš zahtjev).

Prijavu za sudjelovanje poslati na fax  01/349 9773, poštom na adresu ili na:

e-mail: seminar@zitel.hr zaključno do 28.01.2017. godine.

Savjetovanje je namijenjeno:

direktorima / ravnateljima

vlasnicimapoduzeća / ustanove

stručnjacima zaštite na radu

ovlaštenicima poslodavca za ZNR

povjerenicima radnika za ZNR

obrtnicima

 

Organizator  savjetovanja:

EURO EDUKA
ustanova za obrazovanje odraslih

Zagreb, Peruanska 14

e-mail: seminar@zitel.hr

tel. 01/349 9772, fax: 01/349 9773

www.euroeduka.hr

 

ZITEL d.o.o.

Zagreb, Peruanska 14

e-mail: seminar@zitel.hr

tel. 01/349 9772, fax: 01/349 9773

www.zitel.hr

Prethodni članakKako otkloniti iz rakije loš miris i okus po plijesni?
Sljedeći članakKako orezati lagastremiju?
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.