Projektni tim istraživačkog projekta IoT-polje poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u radionici “Smart technologies for sustainable agriculture” organiziranoj u okviru znanstvenog skupa ConTEL 2021.

Datum održavanja je četvrtak 1. srpnja 2021. godine od 11:00 do 15:00h (pauza za ručak od 12:30 do 13:30h). Radionica će se održat po hibridnom modelu na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u Sivoj vijećnici. Program radionice dostupan je ovdje.

Sudjelovanje u online događaju će biti omogućeno svim registriranim gostima, a rok za registraciju je srijeda 30. lipnja 2021. godine do 14:00 sati. Radionica se održava na engleskom jeziku.

S obzirom na epidemiološku situaciju i ograničenje broja osoba u dvorani, raspolažemo s ograničenim brojem slobodnih mjesta za fizičko prisustvovanje. U formi za registraciju je moguće odabrati imate li želju fizički prisustvovati radionici u Sivoj vijećnici na FER-u.

Program konferencije možete pronaći na linku OVDJE

Prethodni članakGangrena korjenova vrata – kako spriječiti najopasniju bolest paprike?
Sljedeći članakSušenje žitarica pred skladištenje
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.