Poljoprivredna Zadruga RIT organizira sajam baranjskih poljoprivrednih proizvoda u  BIOCentru  u Zagrebu. Mjestu gdje se povezuje znanost i gospodarstvo, s ciljem informiranja i podizanja kvalitete i konkurentnosti..

Uz promociju i prodaju domaćih poljoprivrednih proizvoda u sklopu događaja  su i popratna predavanja. Dođite  u četvrtak 20.04.2023. u prostorijama BIOCentra u Zagrebu od 10:00 – 17:00 sati. Sajam i predavanja su otvorena za sve posjetioce. Provjerite što sve Baranja nudi i istražite  BIOCentar – jednu od točaka povezivanja znanstvene i gospodarske zajednice! Predstavit ćemo proizvode zadrugara i svih ostalih zainteresiranih proizvođača sa  područja Baranje.

Osiguran je autobus za sve izlagače – polazak iz Luga, osnovna škola u Lugu u 5:00, iz Osijeka Trpimirova – Interspar 5:20 “Baranjski poljoprivredni sajam” se organizira drugu godinu za redom ali po prvi put je u gostima. Ovim putem pozivamo sve studente, zagrepčane i turiste na predavanja i istraživanje baranjskih suvenira, slatkih, slanih, mesnih, vinskih  i vitaminskih tajni. A sve proizvođače poljoprivrednih proizvoda na odaziv. 

Vidimo se u ZG!

ZA IZLAGANJE NA SAJMU MOŽETE SE PRIJAVITI OVDJE

Prethodni članakKako napraviti domaći sapun?
Sljedeći članakSve što proizvedemo, uspijemo i prodati! – OPG Namjesnik
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.