Sastojci:
✦800 ml mlijeka
✦2 pudinga od vanilije
✦80 g šećera
✦3 pune žlice Lino Lade milk
✦1 vrećica mljevene želatine
✦500 ml vrhnja za šlag
✦400 g petit keksa
Priprema: Želatinu pomiješati sa 4 žlice hladne vode i ostaviti da nabubri. Puding pomiješati s malo mlijeka pa ukuhati u ostatak mlijeka sa šećerom i Lino Ladom neprestano miješajući. Maknuti s vatre kad se zgusne pa umiješati otopljenu želatinu, pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. Tučeno vrhnje za šlag umiksati u ohlađen puding. U dublji kalup dimenzije 33 x 22 cm složiti petit kekse bez močenja, staviti pola kreme, složiti još jedan red keksa i ostatak kreme.
I još:
✦500 g jagoda
✦2 crvena preljeva za torte
Priprema: Na kremu poslagati 500 g jagoda prerezanih na pola i preliti preljevom napravljenim prema uputi na pakiranju.
Recept iz knjige Moji brzi kolači