Podloga (za oko 6 čaša):
✦150 g mljevenih petit keksa
✦80 g maslaca
✦1,5 žlica meda
Priprema: Otopiti maslac i med pa dodati u mljevene kekse i izmiješati. Rasporediti po dnu čašica.
Krema:
✦500 ml mlijeka
✦2 pudinga od vanilije
✦150 g šećera
✦400 g milerama
Priprema: Skuhati puding sa šećerom u mlijeku prema uputi na pakiranju, te u vruće dodati mileram i mikserom sjediniti. Puniti u čašice.
Preljev:
✦200 g smrz. šumskog voća
✦2 žlice šećera
✦sok od pola limuna
✦4 žlice vode
✦1 žlica škrobnog brašna (gustina)
Priprema: Prokuhati šumsko voće sa šećerom, limunovim sokom i 2 žlice vode. Škrobno brašno razmutiti sa 2 žlice vode i ukuhati u šumsko voće miješajući. Kad se blago zgusne maknuti s vatre i preliti po kremi. Poslužiti dobro ohlađeno.
Recept iz knjige Moji brzi kolači