Sip-ovi strojevi su već duže vrijeme dio hrvatske poljoprivrede i gotovo da nema farmera u Hrvatskoj da barem jednom nije imao ili probao Sip-ov stroj. Prepoznavši potencijal hrvatskog tržišta, a u cilju boljeg pozicioniranja, slovenski SIP je odlučio otvoriti predstavništvo u Zagrebu.

SIP je najveći slovenski proizvođač opreme za poljoprivredu, sa sjedištem u Šempeteru u Savinjskoj dolini.

Više od 60 godina tradicije i kvalitete

Tvrtka je osnovana 1954. godine, a duga tradicija proizvodnje omogućuje izradu modernih robustnih poljoprivrednih strojeva u kojima su ugrađeni bogato iskustvo i stručnost, stoga strojevi zadovoljavaju najzahtjevnije uvjete na tržištu. Današnja SIP-ova tvornica prostire se na 79000 m2, od čega je polovica natkrivena, te zapošljava ukupno 227 ljudi, od kojih 160 stručno osposobljenih radi u samoj proizvodnji. Osim na domaće tržište, SIP svoje strojeve prodaje u ukupno 55 zemalja širom svijeta, te posebno ističe njemačko i austrijsko tržište kao tržišta koja su izuzetno dobro prihvatila njihove strojeve, te bilježe konstantan rast, što već dovoljno govori o samoj kvaliteti i tehnologiji proizvodnje ovih strojeva. Trenutno SIP-ovu proizvodnu liniju sačinjavaju diskaste kosilice svih tipova (bočne, stražnje, prednje, vučene, nošene, kombinacije…) bubnjaste kosilice, rotorski okretači, tračni okretači, rotorski sakupljači, te samoutovarne prikolice. SIP je odlučio otvoriti izravno predstavništvo u Zagrebu u Ježdovečkoj ulici 118b u Lučkom, a razlog izravnog ulaska na hrvatsko tržište, osim većeg udjela na tržištu je također mogućnost bolje komunikacije s kupcima u cilju poboljšanja usluge i proizvoda, te kvalitetnija postprodajna usluga, servis i nabavka dijelova. Novootvorena tvrtka SIP DISTRIBUCIJA d.o.o bit će zadužena za plasman i odabir prodajnog asortimana za Hrvatsku, te suradnju s potencijalnim distributerima.

Sip distribucija d.o.o. ovim putem poziva sve zainteresirane hrvatske tvrtke za distribuciju Sip-ovog prodajnog programa da kontaktiraju predstavnike Sip-a za Hrvatsku.

Kontakti vezano za distribuciju su: SIP DISTRIBUCIJA d.o.o.
Ježdovečka 118b
10250 Lučko, Zagreb
Damir Novosel 091 302 4070
Željko Šoštarić 091 302 4080

""

Prethodni članakRobertove šnite
Sljedeći članak2. SAJAM ZIMNICE I AUTOHTONIH PROIZVODA 28.-30. listopada 2016.
Hrvoje Klekar
Rođen 1979.g. u Zagrebu, po struci ekonomist. Voditelj prodaje u Gospodarskom listu i autor članaka i reportaža na temu poljoprivredne mehanizacije. RADNO ISKUSTVO: Od 2010. godine djelatnik Gospodarskog lista na radnom mjestu voditelja prodaje. Stečeno iskustvo u prodaji i marketingu kroz rad u internacionalnim tvrtkama na pozicijama Voditelja prodaje,Specijalista za kanalski marketing,Direktora tvrtke kroz 17 godina radnog iskustva. Završena akademija za marketinške kanale, Gustav Käser sales management diploma te ECDL Microsoft diploma. PODRUČJA INTERESA: Poljoprivredna mehanizacija,ratarstvo, obnovljivi izvori energije, nove tehnologije, PR i marketing,channel marketing,prodaja,digitalne platforme,društvene mreže,razvoj novih projekata, novinarstvo.