 Tijesto
Tijesto
 –  30 dag brašna   
 – 3 jaja   
 – 2 žlice maslinovog ulja   
 – sol 
 Nadjev
  – 20 dag svježih vrganja   
 – 1 ljutika   
 – 1 češanj češnjaka  
 – ½ žlicice (svježeg) ružmarina   
 – ½ žlicice (svježeg) timijana
  – papar   
 – 30 dag ricotta sira   
 – 1 jaje   
 – 2 žlice naribanog parmezana
 Osim toga
  – brašno za radnu površinu   
 – ½ svežnja nasjeckanog peršina
  – 8 dag maslaca   
 – parmezan
Namirnice za tijesto uspite u zdjelu i izradite tijesto, te ga ostavite 30 minuta da se hladi. Za nadjev narežite vrganje i ljutiku, te usitnite češnjak. Dinstajte na ulju i začinite. Skinite s vatre. Kada se povrće ohladi dodajte ricotta sir, jaje i parmezan. Sve sastojke dobro izmiješajte. Razvaljajte tijesto na brašnu i izrežite krugove od oko 7 cm. Nadjenite ih smjesom od vrganja i formirajte ih u obliku polumjeseca. Zatim ih kuhajte oko 5 minuta u slanoj vodi i zatim procijedite. Za kraj u tavi rastopite maslac, dodajte peršin i tjesteninu s vrganjima. Pospite po želji s parmezanom i poslužite.
 
		








