– 500 g kora za pitu
– 300 g svježeg sira
– 500 g naribane buče
– 2 jaja
– sol
ZA PREMAZ:
– 1 svježi kvasac
– malo šećera
– sol
– 1 jaje
– 4 šalice mlijeka
– 1,5 šalica ulja
– 3-4 žlice glatkog brašna
PREMAZ ZA KORE: Usitnjenom kvascu dodajte malo mlake vode, šećera i soli. Kada kvasac naraste pomiješajte s jajima, brašnom, mlijekom i uljem. Sve dobro izmiješajte da dobijete smjesu kao za palačinke.
NADJEV: Svježi sir pomiješajte s naribanom bučom, (koju ste prethodno naribanu posolili, ostavili 15-ak minuta, te ju potom dobro ocijedili) i razmućenim jajima. Dosoliti po ukusu. Stavite koru i četkom nanesite premaz. Preko toga stavite drugu koru i premažite, zatim treću i nju premažite. Na treću premazanu koru stavite nadjev od sira i buče. Rubove kore savite prema unutra pa sve uvite u savijaču. Stavite u podmazani lim te savijaču premažite istim premazom. Pecite 35-40 min. na 220°C dok bućnica ne porumeni.