width= – 2 jaja
– 1 tikvica
– 100 g svježeg sira
– 160 g oštrog brašna
– 50 g kukuruznog brašna
– 1 vrećica praška za pecivo
– sol
– 4 žlice ulja
– 100 ml mlijeka
– 2 žlice svježeg peršina

Tikvicu operite, ogulite i naribajte. Brašno i prašak za pecivo promiješajte.U posudi umutite jaja, ulje, sol i mlijeko, te dodajte ocije đene tikvice, nasjeckani peršin i sir. Po malo dodajite brašno. Dobivenu smjesu rasporedite u kalupe za ma fine. Pecite 25 minuta na 200 C. Nakon 10 minuta izvadite iz kalupa.

Prethodni članakBućnica na drugačiji način
Sljedeći članakSamo za mene
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.