– 1 oblatna BISKVIT: – 3 jaja – 3 žlice šećera – 3 žlice brašna – 3 žlice mljevenih prženih lješnjaka – 1 banana – 3 žlice jogurta – 3 žlice ulja – žličica praška za pecivo ČOKOLADNA KREMA: – 400 ml mlijeka – 3 žlice šećera – 1 vrećica pudinga od čokolade – 50 g čokolade za kuhanje |
BISKVIT NA OBLATNI: Dobro izradite jaja, šećer, brašno, mljevene lješnjake, banane, prašak za pecivo i jogurt. Smjesu izlijte na oblatnu i pecite. Kad se biskvit ohladi prerežite oblatnu na pola.
KREMA OD ČOKOLADE: U mlijeku izmutite prah čokoladnog pudinga, dodajte izlomljenu čokoladu i šećer te skuhajte kao puding. Polovinu vruće kreme prelijte po biskvitu (oblatna prema dolje), složite petit kekse, zatim prelijte ostatak kreme i poklopite drugim dijelom biskvita (oblatna prema gore).