Sastojci:

10 ćevapa
10 manjih krumpira
mješavina sušenog povrća, papar
vrhnje za kuhanje ili kajmak

Priprema:

Krumpire ogulite, operite i izbušite im sredinu veličine ćevapa. Krumpire začinite i pouljite, zatim u udubljenu sredinu stavite po ćevap i posložite ih u posudu za pečenje. Pecite na temperaturi od 200 C oko 40 minuta. Svakako tijekom pečenja provjeravajte po nekoliko puta kada je jelo pečeno. Po želji pred kraj pečenja jelo možete preliti vrhnjem za kuhanje ili staviti kajmak.

Prethodni članakSkupljanje prazne ambalaže SZB u svibnju
Sljedeći članakZapečena piletina
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.