width=• 1 žlicica maslaca
• 1 glavica luka
• 70 dag mesa pilećih zabataka (očišćenog od kostiju i kože)
• 3 češnja češnjaka
• sol
• 100 ml bijelog vina
• prstohvat papra
• 1 žlica umaka od soje
• prstohvat curry praha
• 9 dag maslaca
• 1 žlica majoneze
• pola žličice senfa
• 2 žlice maslinova ulja

Na maslacu propirjajte nasjeckan luk. Meso usitnite na manje komade, te dodajte luku. Zatim dodajte narezani češnjak, sol, crvenu papriku, papar, sojin umak, curry i vino. Sve skupa pirjajte 40-ak minuta, dok meso ne ostane u gustom umaku. Gotovo meso malo prohladite, te u toplo umiješajte maslac. Cijelu smjesu izmiksajte zajedno s majonezom, senfom i maslinovim uljem.

Prethodni članakHrvatska i EU – LAG i LEADER – što znače ovi pojmovi?
Sljedeći članakKrem juha od cikle
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.