src=– 12 ploški kuhane šunke
– 15 dag svježeg sira
– 4 kisela krastavčića
– 3 dag kapara
– 4 dag maslina
– 5 žlica majoneze
– 1 crveni ukiseljeni feferon
– 1 svežnjić rotkvica
– nekoliko listova zelene salate
– peršinovo lišće
– sol
– papar

Zgnječite sir vilicom, a zatim izmiješajte mikserom. Dodajte polako majonezu da dobijete kremu, posolite, popaprite i primiješajte sitno narezane krastavce, feferon, masline, kapare i nasjeckan peršinov list. Kremu rasporedite na šunku i savijte. Ukrasite listovima zelene salate i rotkvicama.

Prethodni članakJanjetina sa začinskim biljem
Sljedeći članakBakalar preliven vermuthom i umakom od sira
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.