width=• 4 svinjska ili teleća odreska
• 4 ploške ementalera
• 4 ploške šunke
• 20 dag crvene paprike
• 20 dag špinata
• 1 glavica luka
• sol
• papar

U tavi zagrijte ulje te izdinstajte nasjeckani luk. Dodajte nasjeckanu papriku i špinat. Posolite i poprapite. Lagano istucite teletinu, te ju isto posolite i popaprite. U odreske stavite po jednu plošku ementalera i šunke te povrće. Zavijte meso oblikujuci svitke. Zavežite ih kuhinjskim koncem, pecite 20 minuta na umjerenoj vatri.

Prethodni članakKrem juha od cikle
Sljedeći članakAmerički keksi
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.