width=• 3 jaja
• 200 g margarina
• 300g šećera
• 1 žlica meda
• 1 vanilin šećer
• 400 g brašna za kolače
• 1 žlica sode bikarbone
• ¼ žličice soli
• 250 g nasjeckane cokolade

Pjenasto izmiksajte margarin, dodajte šećer, vanilin šećer i med, te jaja. U drugoj zdjeli pomiješajte brašno, sol, sodu bikarbonu i čokoladu te dodajte prvoj smjesi. Preko lima stavite papir za pečenje i s dvije žličice stavljajte smjesu u malim hrpicama. Pecite 10 do 15 minuta na temperaturi od 180 stupnjeva.

Prethodni članakUkusni svitak
Sljedeći članakRolada od jagoda
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.