Pripremite:

• 0,5 čaše kiselog vrhnja
• 70 g mliječnog namaza
• začinske trave
• 1 češanj češnjaka
• 0,5 žlicice kopra
• sol/papar
• 1 dl tekućeg jogurta

Priprema:

U zagrijano kiselo vrhnje dodajte sirni namaz, začinske trave, sitno sjeckani cešnjak, svježi sitno sjeckani kopar, sol, papar i sve zajedno kratko prokuhajte i promiješajte. Ugasite vatru i nakon par minuta kad se umak malo ohladi, dodajte tekući jogurt.

Prethodni članakCrveni umak
Sljedeći članakStolno grožđe – isplativost proizvodnje
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.