width=• 1 žlica maslinovog ulja
• 1 crveni luk
• 1 limenka pelata
• sol/papar
• 1 češanj češnjaka
• 0,5 žličice chili paprike
• 1 žličica šećera
• malo svježeg peršina

Na zagrijanom maslinovom ulju popržite sitno sjeckani crveni luk. Dodajte pelate, sol, papar i pirjajte dok se pelati ne raspadnu. Ubacite sitno sjeckani češnjak i chili papriku, šećer, i sitno kosani peršin, te sve zajedno dobro promiješajte.

Prethodni članakKrekeri
Sljedeći članakOsvježavajući umak
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.