width=• 20 dag brašna
• prstohvat soli i šećera
• 1 žlica ružmarina (sitno nasjeckanog)
• 2 žlice maslinovog ulja
• 1 češnja češnjaka (ribanoga)
• 120 ml hladne vode

U tavi zagrijati češnjak i maslinovo ulje te staviti po strani. Brašno, sol, šećer izmiješajte, te dodajte maslinovo ulje i češnjak, te ponovo izmiješajte. Polagano dodavajte žlicicu po žlicicu hladne vode dok ne dobijte tijesto. Staviti u hladnjak oko 30 minuta. Tijesto tanko izvaljajte, te vilicom nekoliko puta probodite. Izrežite četverokute, te ih pecite 10 minuta na 180 °C.

Prethodni članakRužičaste praline
Sljedeći članakCrveni umak
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.