width=– 100 g maslaca
– 3 češnja češnjaka
– 2 žlice maslinovog ulja
– 400 g kruha
– 2 žlice sitno narezanog peršina
– 200 g sira po ukusu
– prstohvat soli

Luk očistite i izrežite gornji dio kao da radite poklopac. Luk stavite u protvan obložen folijom i pokapajte s maslinovim uljem. Pecite u zagrijanoj pećnici na 200 ºC, 30 minuta. Sir naribajte, dodajte maslac, usitnjeni peršin i malo posolite. Luk ohladite, istisnite i ispasirajte, te dodajte smjesi. Sve zajedno izmiješajte. Namažite kriške kruha i zapecite ih u pećnici na 250 ºC, 4 minute. Poslužite toplo ili hladno.

Prethodni članakOstali članci u ovom broju
Sljedeći članakDanska juha
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.