– 2 jaja
– 400 ml jogurta
– 60 g maslaca
– 120 g kukuruznog brašna
– 280 g pšeniÄŤnog glatkog brašna
– 1 prašak za pecivo
– 2 ĹľliÄŤice soli
– 2 ljute papriÄŤice
– 150 g luka
– 200 g kukuruza šećerca
– 100 g ribanog parmezana
U većoj posudi umutite jaja, pa umiješajte jogurt i rastopljeni maslac. Zatim dodajte brašna, prašak za pecivo i sol. Ljutim papričicama odstranite sjemenke i sitno ih narežite. Luk sitno narežite i propirjajte na malo masnoće, te dodajte mješavini zajedno s kukuruzom i parmezanom. Sve sastojke dobro izmiješajte kako biste dobili glatko tijesto, koje zatim razvaljajte i stavite u premazanu posudu za pečenje. Pecite u pećnici na 180°C oko 45 minuta. Nakon pečenja ostavite kruh u posudi da odstoji oko 10 minuta, a zatim ga izvadite da se potpuno ohladi.