width= 2 jaja
400 ml jogurta
60 g maslaca
120 g kukuruznog brašna
280 g pšeniÄŤnog glatkog brašna
1 prašak za pecivo
2 ĹľliÄŤice soli
2 ljute papriÄŤice
150 g luka
200 g kukuruza šećerca
100 g ribanog parmezana

U većoj posudi umutite jaja, pa umiješajte jogurt i rastopljeni maslac. Zatim dodajte brašna, prašak za pecivo i sol. Ljutim papričicama odstranite sjemenke i sitno ih narežite. Luk sitno narežite i propirjajte na malo masnoće, te dodajte mješavini zajedno s kukuruzom i parmezanom. Sve sastojke dobro izmiješajte kako biste dobili glatko tijesto, koje zatim razvaljajte i stavite u premazanu posudu za pečenje. Pecite u pećnici na 180°C oko 45 minuta. Nakon pečenja ostavite kruh u posudi da odstoji oko 10 minuta, a zatim ga izvadite da se potpuno ohladi.

Prethodni članakMijenjanje međe nakon 20 godina
Sljedeći članakZagorski namaz
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.