20 dag buča
10 dag kuhanog graha
1 veliki paradajz
1 krumpir
žlicu nasjeckanog peršina
6 jaja
2 žlice naribanog sira
žlica mrvica
sol
papar

Skuhajte krumpir, ogulite ga i narežite na kocke. Buče očistite i narežite na kockice. Rajčicu raspolovite izvadite sjeme a čvrsto meso narežite na kocke. Ocijedite grah. Naribajte sir. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva Celzija. Namastite posudu za pečenje i pospite je mrvicama. Žumanjke i izmiksan snjeg od bijelanjaka lagano promiješajte, dodate pripremljeno povrće, nasjeckani peršin i sir. Smjesu lagano promiješajte i ulijte u posudu za pečenje. Pecite oko 30 minuta.

Prethodni članakOstali članci u ovom broju
Sljedeći članakMjera 103 IPARD programa
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.