‘- 15 dag sušenih rajčica
– 5 dag pinjola
– 5 dag naribanog parmezana
– 160 ml maslinovog ulja
– 1 svežnjić bosiljka
– 2 režnja češnjaka
– maslinovo ulje

Sušene rajčice usitnite u električnoj sjeckalici skupa s ohlađenim, prethodno u tavici poprženim pinjolima, parmezanom, bosiljkom i češnjakom, uz stalno dolijevanje maslinovog ulja. Pesto možete jesti uz rezance ili kao namaz na kruh.

Prethodni članakNarančasto vino
Sljedeći članakPuretina s gorgonzolom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.