50 dag sitno narezanog kupusa
5 dag masti
10 dag margarina
30 dag brašna
2 dl vrhnja
jaje za premaz

Sitno nasjeckani kupus pirjajte na masti. Kada se ohladi, umijesite s margarinom, brašnom i vrhnjem na odgovarajuću tvrdoću – mekoću. Oblikujte pogačice po želji (veće-manje). Premažite jajetom. Pecite. Služite mlake.

Prethodni članakPalačinke punjene povrćem
Sljedeći članakKinder lada
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.