Sastojci (mjera je šalica od 2 dcl):
– 3 jaja
– 1 šalica jogurta
– ½ šalice ulja
– 10 dag sjeckanog, blanširanog i ocjeđenog špinata
– 1 šalica pšeničnog grisa
– 1 šalica oštrog brašna
– 15 dag izmrvljenog feta sira
– 1 žličica praška za pecivo
– sol,
– papar

Priprema: Umutiti jaja, jogurt i ulje, potom dodati sve ostale sastojke i dobro sjediniti. Smjesom puniti male kalupiće i peći na 200 °C oko 20 minuta, dok ne porumene.

 

Recept iz knjige: Kolači – čarolija užitka 2

Prethodni članakMramorne kremšnite
Sljedeći članakLjubavna rolada
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.