width=– 3 veće mrkve
– sol, kumin, čili u prahu
– zelena punjena tjestenina
– feta sir
– bučino ulje
– voda

U proključaloj i posoljenoj vodi skuhajte tri veće mrkve (ne pregusto jer će se kuhati i tjestenina). štapnim mikserom usitnite mrkvu i začinite ju čilijem u prahu i kuminom. Dodajte zelenu tjesteninu (punjenu sirom) i kuhajte dok tijestenina ne omekša. Poslužite s komadićima feta sira i s nekoliko kapi bučinog ulja.

Prethodni članakNajbolji roštilj
Sljedeći članakTeta višnja
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.