width=pola glavice zelja
40 dag svinjskog buta
2 krumpira
limun
1 l pilećeg temeljca
peršin
žlicu đumbira
luk
2 žlice margarina
ulje
sol
papar

Sitno nasjeckajte luk i peršin, a krumpir i meso na kockice. Stisnite limun. Zelje naribajte ili narežite na trakice. U posudi otopite margarin pa na njemu pržite luk po potrebi dodajte malo ulja. Kada luk postane staklast dodajte zelje i đumbir, posolite i promješajte. Kada zelje omekša dodajte krumpir pa opet promješajte. Zalijte pilećim temeljcem, dodajte meso promješajte i začinite. Dodajte peršin i sok od limuna. Juhu kuhajte oko 15 minuta.

Prethodni članakZakon o poljoprivredi i Zakon o potpori poljoprivredi i ruralnom razvoju (2)
Sljedeći članakBerlinska jetra
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.