TIJESTO:
10 dag margarina
25 dag brašna
5 dag šećera
1 jaje
velika žlica kakaa
2 žlice vrhnja
1/2 praška za pecivo
BISKVIT:
5 jaja
5 žlica šećera
1 vanilin šećera
5 žlica brašna
KREMA:
7 dl mlijeka
25 dag šećera
1 vanilin šećer
5 žlica gustina
5 dag čokolade
25 dag margarina
GLAZURA:
7 dag čokolade
5 dag maslaca
2,5 žlice mlijeka
2,5 žlice šećera
TIJESTO: U brašno pomiješano s praškom za pecivo razmrvite margarin, dodajte šećer, jaje, kakao i vrhnje te izradite prhko tijesto. Ostavite pola sata na hladnom. Podijelite ga na dva dijela, razvaljajte i pecite na preokrenutoj strani lima.
BISKVIT: Izradite biskvit i ispecite ga u istoj veličini lima kao i kore. Ohlađ en uzdužno prerežite.
KREMA: Obje vrste šećera i gustin izradite s malo mlijeka i ukuhajte u preostalom mlijeku. U vruće dodajte čokoladu da se rastopi i ohladite. U ohlađ eno dodajte pjenasto izra đen margarin. Kremom premažite koru prethodno navlaženu mješavinom ruma i mlijeka, na nju položite biskvit, premažite ga kremom, stavite navlaženu koru, premažite kremom, na nju stavite biskvit i sve ukrasite čokoladnom glazurom.
GLAZURA: Miješajte na laganoj vatri dok se ne rastope svi sastojci.