Za biskvit
– 3 jaja
– 15 dag šećera
– 15 dag brašna
– 3 žlice kakaa
– 1 dcl ulja
– 4 žlice mlijeka
– pola žlice praška za pecivo
– 1 vanilin šećer
– 4 dcl mlijeka za prelijevanje
Za nadjev
– 2 dcl slatke vrhnja
– 3 žlice šećera
– 40 dag kiselog vrhnja
– 8 žlica šećera u prahu
– 8 žlica kokosa, po želji dodati još
Za glazuru
– 15 dag čokolade za kuhanje
– 4 žlice ulja
Pjenasto umutite jaja, šećer i vanilin šećer. Dodajte ostale sastojke, izmiješajte i stavite na namašćen i brašnom posut lim. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko 20 minuta na 180 ºC. Topli biskvit prelijte mlijekom i ostavite da se ohladi. Za nadjev, umutite slatko vrhnje i šećer. Vrhnje i šećer u prahu ručno izmiješajte, dodajte kokos i šlag od slatkog vrhnja, sve još jednom ručno izmiješajte i rasporedite preko hladnog biskvita. Rastopite čokoladu s uljem te prelijte preko kolača.