Tijesto:
✦ 3 jaja
✦ 6 žlica šećera
✦ 3 žlice ulja
✦ 3 žlice mlijeka
✦ 3 žlice oštrog brašna
✦ 3 žlice kakaa
✦ 1 žličica praška za pecivo
Priprema: Žumanjke dobro umutiti sa šećerom, dodati ulje, pa mlijeko. Dodati brašno pomiješano s praškom za pecivo i kakaom, te umiješati snijeg od bjelanjaka. Izliti u kalup obložen papirom za pečenje, dimenzije 20 x 25 cm. Peći u zagrijanoj pećnici na 180 °C, 10 minuta. Ohladiti.
Krema:
✦ 6 dcl vrhnja za šlag
✦ 30 dag čokolade za kuhanje
✦ 30 dag Milka nougat čokolade
✦ 10 dag maslaca
Priprema: Vrhnje ugrijati do točke vrenja, pa dodati obje vrste sjeckane čokolade i miješati dok se čokolade ne otope. Dodati izrađen maslac i kratko izmiksati. Staviti u hladnjak da se dobro ohladi. Biskvit vodoravno izrezati na 2 dijela, te svaki dio navlažiti mlijekom i rumom. Mazati kremom između biskvita i po vrhu.
Za ukras:
✦ 2 dcl vrhnja za šlag
✦ čokoladni ukrasi
Priprema: Ukrasiti puslicama šlaga i čokoladnim ukrasima po želji.
Recept iz knjige Premium kolači, deserti i slastice