Biskvit:
✦200 g čokolade za kuhanje
✦100 g mliječne čokolade
✦150 g maslaca
✦150 g smeđeg šećera
✦4 jaja
✦70 g brašna
✦½ žličice sode bikarbone
✦150 g sjeckanih lješnjaka
Priprema: Na pari otopiti obje vrste čokolade s maslacem. Ostaviti oko 10 minuta da se hladi, pa umiksati šećer. Dodati jedno po jedno jaje miksajući. Dodati brašno pomiješano sa sodom bikarbonom. Na kraju kuhačom umiješati sjeckane lješnjake. Smjesu uliti u kalup dimenzije 20 x 24 cm, obložen s papirom za pečenje. Peći na 180 °C, 25 – 30 minuta. Ostaviti da se ohladi u kalupu.
Krema:
✦250 ml vrhnja za šlag
✦3 žlice kakaa
✦6 prutića Kinder bueno čokoladice
Priprema: Vrhnje za šlag istući, te u umiješati kakao. Premazati kolač, te narezati na kocke. Na svaku staviti komadić Kinder bueno čokoladice. Po želji posuti sjeckanim lješnjacima.
Recept iz knjige Moji čokoladni kolači