Tijesto:
 –  3 jaja
 –  3 žlice šećera
 –  4 žlica ulja
 –  ½ praška za pecivo
 –  2 žlice kakaa
 –  4 žlice oštrog brašna
Nadjev:
 –  20 dag mljevenih lješnjaka
 –  3 žlice šećera
 –  3 žlice mlijeka
Krema od čokolade:
 –  1 puding od čokolade
 –  15 dag margarina
Krema od vanilije:
 –  1 puding od vanilije
 –  15 dag margarina
Za ukras: 
 – ½ l vrhnja za šlag
 – ribana čokolada za kuhanje
Priprema tijesta: Žumanjke pjenasto umutiti sa šećerom. Dodati ulje, brašno pomiješano s kakaom i praškom za pecivo pa lagano kuhačom umiješati snijeg od bjelanjaka. Peći 10 minuta na 180 °C. Provjeriti čačkalicom da li je biskvit pečen.
Priprema nadjeva: Zakuhati mlijeko sa šećerom pa preliti preko mljevenih lješnjaka. Nadjev staviti na biskvit.
Priprema kreme od vanilije: Puding skuhati sa šećerom u 4 dcl mlijeka i u hladno umiješati omekšani margarin. Namazati preko nadjeva.
Priprema kreme od čokolade: Puding skuhati sa šećerom u 4 dcl mlijeka i u hladno umiješati omekšali margarin. Namazati preko kreme od čokolade. Priprema: Vrhnje istući u čvrst šlag i namazati ga preko kreme od vanilije. Posipati ribanom čokoladom.
 Recept iz knjige Moji najbolji kolači 2
  
		








