Podloga:
✦oko 200 g petit keksa
✦mlijeko za močenje
Priprema: Kekse kratko močiti u mlijeku i poredati u kalup dimenzije 32 x 22 cm.
Krema:
✦1000 ml mlijeka
✦3 pudinga čokolada nougat
✦2 žlice oštrog brašna
✦10 žlica šećera
✦250 g margarina
Priprema: Puding i brašno razmutiti u malo mlijeka bez grudica pa ukuhati u ostatak mlijeka sa šećerom ulijevajući u tankom mlazu. Kuhati cijelo vrijeme miješajući pjenjačom i maknuti s vatre kad se zgusne. Pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. U ohlađeno umiksati margarin sobne temperature. Rasporediti po keksima.
Ganache:
✦500 ml vrhnja za šlag
✦250 g čokolade za kuhanje
Priprema: Zagrijati vrhnje do vrenja i dodati čokoladu za kuhanje izlomljenu na kockice. Nakon par minuta promiješati pjenjačom da se čokolada otopi. Preliti po kremi i dobro ohladiti u hladnjaku.
Recept iz knjige Moji brzi kolači