Biskvit:
✦6 bjelanjaka
✦100 g šećera
✦60 g oštrog brašna
✦100 g kokosovog brašna
✦1 prašak za pecivo
Priprema: Umutiti čvrst snijeg od bjelanjaka i šećera pa ručno umiješati brašno pomiješano s praškom za pecivo i kokosom. Rasporediti u kalup 24 x 37 cm obložen papirom za pečenje i peći na 180 °C oko 15-20 minuta.
Preljev:
✦200 ml mlijeka
Priprema: Pečeno preliti toplim mlijekom.
Žele:
✦500 g malina
✦120 g šećera
✦250 ml vode
✦2 pudinga od maline ili jagode
Priprema: Maline kuhati sa šećerom i pola količine vode oko 5 minuta pa propasirati da se odstrane koštice. Vratiti na vatru pa ukuhati 2 pudinga pomiješana s preostalom količinom vode neprestano miješajući. Maknuti s vatre kad se zgusne i vruće izliti na biskvit i staviti u hladnjak.
Krema:
✦6 žumanjka
✦150 g šećera
✦2 pudinga od vanilije
✦2 žlice škrobnog brašna (gustina)
✦700 ml mlijeka
✦200 g maslaca
Priprema: Pjenjačom izmiješati žumanjke, šećer, puding, škrobno brašno i malo mlijeka, pa ukuhati u ostatak mlijeka neprestano miješajući pjenjačom. Maknuti s vatre kad se zgusne i pokriti prozirnom folijom da se ohladi. U ohlađeno umiksati maslac sobne temperature. Premazati po ohlađenom želeu od malina i posipati kokosovim brašnom.
Recept iz knjige Moji brzi kolači