BISKVIT:
• 5 jaja
• 5 žlica šećera
• 5 žlica glatkog brašna
• 2 žlice ulja
• pola vrećice praška za pecivo
KREMA:
• 50 dag jagoda
• 10 dag šećera
• ½ l vrhnja za šlag
• 1 šlagfix
• 1 vrećica želatine
Odvojite žumanjke od bjelanjaka i napravite snijeg od bjelanjaka. U žumanjke dodajte šećer i dobro izmiksajte, zatim dodajte brašno, ulje, prašak za pecivo i snijeg od bjelanjaka. Sve dobro izmješajte i stavite da se peče 15 minuta na 180 stupnjeva. Zatim zarolajte biskvit u vlažnu krpu i ostavite da se ohladi. Izmiksajte vrhnje za šlag sa šlag fixom, napravite želatinu po uputi na vrećici, narežite jagode i pošećerite. Sve sastojke pomiješajte i stavite 15 min u zamrzivač. Nakon toga odrolajte biskvit i ravnomjerno rasporedite kremu, ponovno zarolajte te premažite ostatkom kreme. Stavite u hladnjak i poslužite tek drugi dan.