KORA
• 8 bjelanjaka
• 8 žlica šećera
• 8 žlica brašna
• 1/2 praška za pecivo
KREMA
• 1/2 l mlijeka
• 8 žumanjaka
• 2 želatine
• 1/2 l slatkog vrhnja
• 10 dag krupno ribane čokolade za kuhanje
• 15 dag šećera
Za koru izmutite bjelanjke sa šećerom, dodajte brašno i prašak za pecivo te pecite u limu 30 min na 200 ºC. Kad je kora pečena prelijte je s 1 dcl vrelog mlijeka i pustiti da se hladi. Za kremu namočiti 2 želatine u malo hladne vode. 1/2 l mlijeka zakuhajte, a žumanjke i šećer pjenasto izmutite, te prelijte s vrelim mlijekom. S vrelom kremom prelijte želatinu i pustite da se ohladi. Izmutite 1/2 l vrhnja u šlag, i dodajte u šlag smjesu od želatine, jaja i mlijeka, te dodajte krupno ribanu čokoladu. Prelijte koru tom smjesom. Kolač stavite u frižider na nekoliko sati da se stisne.