""S maksimalnom snagom od 120 KS model MF6712 i 130KS modela MF 6713 koji postaju najveći i najsnažniji modeli Massey Ferguson obitelji globalne serije na tržištu višenamjenskih traktora. Nova serija MF 6700 spaja već dobro poznatu seriju traktora od 100 KS, MF 5700 koja je predstavljena u veljači na FIMA show-u u Španjolskoj, kao i tri modela od 75 KS do 95 KS serije MF 4700. Ovi potpuno novi modeli traktora opremljeni su kabinama proizvedenim u Massey Ferguson tvornici u gradu Beauvais u Francuskoj.

Idealan izbor

Serija MF 6700 je vrhunac Massey Ferguson – ove investicije u razvoju Global serije. Modernu i naprednu „Global seriju“ traktora odlikuju karakteristike poput jednostavnosti korištenja, vrhunska pouzdanost i udobnost te izvanredne radne performanse. Najnovijia serija MF 6700 s 2,5 m međuosovinskim razmakom i 5.2 t podiznom snagom, sad podiže prednosti za korisnike u jedan potpuno novi segment. Snažni i okretni traktori idealan su izbor za upravljanje i transport teških tereta, dok su isto tako savršeni i za druge radne operacije na farmama zbog niskih troškova održavanja i radnih karakteristika. S MF 6700 serijom traktora od 75 KS do 130 KS Global serije, Massey Ferguson sad nudi kupcima izbor modernih traktora za raznolike poljoprivredne djelatnosti poput rada u voćnjacima, vinogradima, uzgoju jagodičastog voća i drugih specifičnih primjena gdje postoji potreba za traktorima od 76 KS do 102 KS poput serije MF 3600 sa V/S/GE modelima. Glavne karakteristike serije MF6700:
• moderni dizajn
• snažni 120KS/130 KS višenamjenski motori
• redizajnirana kabina
• unaprijeđeni AGCO Power 4,4 litre četverocilindrični motor opremljen viskoznim ventilatorom i nagrađivanim SCR sustavom
• klimatizirana kabina najbolja u klasi dizajnirana MF tvornici u Francuskoj
• učinkovit i moderan prijenos razvijen posebno za seriju MF6700
• maksimalna podizna snaga od 5200 kg

Moderni, snažni i učinkoviti motori

Seriju MF 670 pokreću visoko učinkoviti AGCO Power 4.4 litreni, četverocilindrični Tier 4 motori. Ovaj pametan, kompaktan sustav sadrži sustav za selektivnu katalitičku redukciju (SCR) i Diesel, oksidacijski katalizator (DOC) bez kompromitiranja snage, visoke učinkovitosti doprinosi također i novi viskozni ventilator.

Kabina koja nudi vrhunsku udobnost i ergonomiju

Nova kabina je dizajnirana specijalno za seriju MF6700 u francuskoj tvornici u Beauvaisu, te je najveća kabina u klasi opremljena bogatom standardom opremom i lako dostupnim komandama za upravljanje. U kabini je također unaprijeđena upravljačka ploča koju čine kombinacija digitalnih i analognih ekrana kako bi se olakšalo praćenje i upravljanje strojem. Kontrole su posložene logičkim slijedom na način da je sve lako dostupno i spremno za precizno i pouzdano upravljanje strojem.

Prethodni članakKako obnoviti zapušteni nasad lijeske?
Sljedeći članakNewsletter 8/2016
Hrvoje Klekar
Rođen 1979.g. u Zagrebu, po struci ekonomist. Voditelj prodaje u Gospodarskom listu i autor članaka i reportaža na temu poljoprivredne mehanizacije. RADNO ISKUSTVO: Od 2010. godine djelatnik Gospodarskog lista na radnom mjestu voditelja prodaje. Stečeno iskustvo u prodaji i marketingu kroz rad u internacionalnim tvrtkama na pozicijama Voditelja prodaje,Specijalista za kanalski marketing,Direktora tvrtke kroz 17 godina radnog iskustva. Završena akademija za marketinške kanale, Gustav Käser sales management diploma te ECDL Microsoft diploma. PODRUČJA INTERESA: Poljoprivredna mehanizacija,ratarstvo, obnovljivi izvori energije, nove tehnologije, PR i marketing,channel marketing,prodaja,digitalne platforme,društvene mreže,razvoj novih projekata, novinarstvo.