""DOĐITE NA 4. STRUČNI SEMINAR „HRVATSKO POVRĆE“

I BUDITE SUDIONIK U RAZVOJU HRVATSKOG POVRĆARSTVA

Sudionicima seminara bit će predstavljeni najnoviji trendovi i tehnologije u proizvodnji povrća, i upoznat će se s promjenama i dopunama u zakonodavstvu i legislativi Republike Hrvatske i Europske unije i pozitivnim iskustvima zemalja Europske unije i svijeta koje su proizvodnju povrća podigle na najvišu razinu. Pored proizvođača, na Seminaru će sudjelovati i sve najrelevantnije institucije s područja poljoprivredne proizvodnje u Republici Hrvatskoj, predstavnici državnih i stručnih institucija, predstavnici trgovaca, predstavnici dobavljača repromaterijala za proizvodnju i mnogi drugi. Na seminaru će sudjelovati i predstavnici drugih zemalja Europske unije i svijeta.

 

Program seminara možete pogledati i spremiti OVDJE

 

Mogućnost razvoja hrvatskog povrćarstva postoji.


Na nama je da napravimo sljedeći korak!

Za sve informacije vezano uz sudjelovanje na seminaru možete nazvati na tel: +385 (0)91 15 22 119 (Silvija), a prijavnicu možete ispuniti online na linku.

""

""

Prethodni članakIndijaneri
Sljedeći članakVeliki uspjeh hrvatske tvrtke- Fanon osvojio srebrnu medalju
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.